Kućni rekuperator TwinFresh Vents

Kućni rekuperator TwinFresh Vents

(0 recenzija) 1 kupljeno

48,790.00 RSD

BESPLATNA LINIJA 0800 305 306

NARUČITE TELEFONOM

Kategorija:

Ventilator je dizajniran i za reverzibilni režim sa regeneracijom energije i za ubacivanje ili izbacivanje vazduha režimu bez regeneracije.

Topao ustajao vazduh se izbacuje iz prostorije, onda prolazi kroz keramički akumulator energije i dok teče kroz njega, greje i vlaži keramički akumulator i prenosi do 90% toplotne energije na njega. Kada se keramički akumulator zagreje, ventilator se automatski prebacuje na režim ubacivanja vazduha.

Čist svež vazduh spolja prolazi kroz keramički akumulator energije , upija vlagu i zagreva se do sobne temperature zahvaljujući akumuliranoj toploti. Kao temperatura akumulatora padne dole, ventilator prebacuje na ekstrakt režim i ciklus obnavlja. Ventilator menja režim rada između ubacivanja i izbacivanja vazduha svakih 70 sekundi.

Ventilaciona rešetka je elegantna i uklapa se uz svaki enterijer.

Keramički akumulator energije (regenerator). – keramički akumulator visoke tehnologije sa iskorišćenjem do 90% zadržavanja toplote izlaznog vazduha i zagrevanja istom energijom vazduha koji se ubacuje). .

Dvosmerni EC ventilator. Vazduh se ubacuje i izbazuje uz pomoć dvosmernog aksijalnog ventilatora sa EC motorom. Zahvaljujući EC tehnologiji ventilator ima niske potrebe za energijom. Napaja se bezbednim naponom od 12V. Motor ventilatora ima kuglične ležajeve i integrisanu zaštitu od pregrevanja što mu obezbeđuje dug vek trajanja.

Osnovne karakteristike

Akcije

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Budi prvi koji će napisati recenziju za “Kućni rekuperator TwinFresh Vents”

VRH