O NAMA

Posmatrajući i analizirajući dugo tržište proizvoda koje nudimo baveći se njima naš glavni cilj postala je jedinstvena i sveobuhvatna ponuda.

Napravili smo kvalitetan tim sačinjen od stručnih ljudi sa velikim iskustvom.

Naše iskustvo u trgovini pretočili smo u interesovanje i fokus na grupu proizvoda oko kojih je krajnji korisnik uvek imao neodgovorena pitanja i preneli na naše partnere i tim želju da stvorimo najbolju moguću uslugu pomeravši granice iz dana u dan.

„Svet klima“ je nastao u nameri da podigne saradnju između trgovca i klijenta u ovoj oblasti na jednu drugačiju lestvicu kao niko do sada i napravi savršeni spoj izbora, kupovine, ugradnje i održavanja proizvoda iz oblasti obrade vazduha na jednom mestu.

Kada govorimo prvenstveno o klima uređajima koje najviše prodajemo cilj nam je da spojimo pravi uređaj sa klijentom, a onda i prave servisere koji će ga ugraditi na najbolji mogući način.

Kada govorimo o napretku u ovoj vrsti trgovine, govorimo o posvećenosti jednoj usko stručnoj specifičnoj paleti proizvoda za domaćinstvo za koji je potrebno iskustvo, i napredno, prošireno znanje u poznavanju ove tehnologije.

Prisutnošću na tržištu utvrdili smo koje su sve prepreke u pronalaženju idealnog uređaja, ugradnje i korišćenja istog i sistematski izmenimo ključne faktore koji stoje na putu i ometaju klijenta da napravi idealnu klimu u svom svetu.

Kako naći zlatnu sredinu, imati osećaj da je obavljen dobar posao i uživati u kupljenom proizvodu uz maksimalno iskorišćene funkcije?

U tome je suština koncepta „Svet klima“.

  • Potrudili smo se da se baziramo na uređaje koji stvaraju pogodnu klimu za život i zato uvek znamo šta je proizvod koji prodajemo jer držimo usmeren asortiman.
  • Kupovina na daljinu je maksimalno olakšana fizičkim i pravnim licima plaćanjem platnim karticama ili uplatom na tekući račun.
  • Prvi u Srbiji smo uveli rubriku „O proizvođačima“
  • U trenutku otvaranja imamo najveću bazu brendova klima i veliku ponudu ostalih uređaja koji služe da ugođaj u domu ili poslovnom prostoru bude potpun.
  • Besplatna Info linija
  • Dostupnost proizvoda više nije problem jer šaljemo po svim gradovima na teritoriji republike Srbije
  • Šaljemo proizvode u najudaljenije delove Srbije, a za zakazivanje klime sa ugradnjom u Beogradu, obezbeđena je besplatna dostava.
  • Koncept “Svet klima“ obuhvata objedinjenu uslugu kada su u pitanju klima uređaji što znači da preko nas garantovano možete dobiti kvalitetnu ugradnju ukoliko nemate svog ovlašćenog servisera.

Klima uređaj je polu proizvod za koji se kaže da je u funkciji tek kada je montiran, a nažalost iz iskustva uvoznika preko 80 % reklamacija proizilazi iz nestručne ugradnje.

Zbog ove činjenice potrudili smo se da sklopimo partnerstvo sa renomiranim servisima koji stoje iza svog rada, a naši partneri su najbolji u svom poslu sa dugogodišnjim iskustvom iz navedene oblasti.

Ukoliko u određenom gradu nemamo partnera, a klijent zahteva da ide preko nas ugradnja usmerićemo napore da pronađemo kvalitetnog servisera.

Naši servisi će zasigurno garantovano održavati uređaj u narednim godinama na najbolji mogući način i biti dostupni nakon isteka garantnog roka.

Na raspolaganju klijentu od izbora do kupovine i kroz proces održavanja.

Siguran partner sa kojim će klijent rado upoznavati “Svet klima“.